NOVO u našoj ponudi-Rodenstock

Vrhunske naočale s inovativnim tehnologijama.

Bezvremenski komad klasičnog i modernog dizajna?

S iskustvom od preko 140 godina njemačke inženjerske izvrsnosti, Rodenstock stvara savršenu kombinaciju tehnologije i dizajna u svakom okviru. Proizvode se estetski privlačni okviri za naočale koji obećavaju maksimalnu udobnost nošenja zahvaljujući optimalnom prianjanju.

Rodenstock

Rodenstock naočale uvijek su kvalitetan proizvod.

Koriste se samo najbolji materijali poput titana ili nehrđajućeg čelika koji su ugrađeni najnovijim tehnologijama za dugotrajna remek-djela. Rodenstock je vrlo ponosan na inovativni karakter proizvodnje naočala. Ukupno ima više od 130 registriranih patenata. Jedna od inovacija je npr. okvir za naočale T-Lite, koji teži samo 4,7 grama, što ga čini jednim od najlakših naočala na svijetu. Uostalom, svaki par naočala rezultat je 118 sati strasti i pažnje prema detaljima.

OPtovision Samobor -muške naočale Rodenstock

Muške naočale iz Rodenstocka

Od ležernog do elegantnog, od sportskog do otmjenog muške naočale iz Rodenstocka savršeno naglašavaju Vaš individualni karakter. Kakvi god bili Vaši planovi uz par naočala iz trenutne kolekcije Rodenstock – također kao sunčane naočale – ne samo da izgledate sjajno, već i iznova doživljavate prirodni vid.

Kupovinom Rodenstock okvira u rujnu možete ostvariti promotivni popust od 20%!