Korigirajte svoj vid

VARILUX E SERIES

Jednostavna prilagodba važna je za nove nosioce. Varilux E series osigurava nosiocu oštar vid od početka.

PREDNOSTI

svgexport-11 (1)

BRZA PRILAGODBA
Varilux E series osigurava brzu prilagodbu na progresivne leće

svgexport-12

OŠTAR VID
Varilux E series pruža oštar vid u sve tri zone vida

BRZA PRILAGODBA ZA NOVE NOSIOCE

87% osoba koje trebaju multifokalne leće mišljenja su da je za prilagodbu na ovu vrstu leća potrebno duže vrijeme. Ustanovili smo da izobličenje slike najviše utječe na sposobnost prilagodbe. Varilux E series smanjuje izobličenje i osigurava brzu adaptaciju na progresivne leće.

SUVREMENA TEHNOLOGIJA IZRADE

SWIM CONTROL TEHNOLOGIJA

Kako bi se smanjilo izobličenje slike karakteristično za standardne progresivne leće, izumljena je jedinstvena tehnologija koju nazivamo - Swim Control. Swim Control tehnologija korisiti se pri izradi Varilux E series leća i doprinosi brzoj prilagodbi, smanjuje iskrivljenje slike i povećava udobnost vida.

Nanoptix

ODREĐIVANJE DIOPTRIJE TEK POČETAK

Varilux E series leće mogu biti prilagođene na osnovu pet jedinstvenih mjerenja uključujući oblik oka i okvir koji želite nositi. Sve to je moguće zahvaljujući jedinstvenom procesu uzimanja mjera koji je razvio Essilor, a kao partnerska optika koristimo ga i mi u Optovisionu. Ovaj stupanj personalizacije osigurava izradu jedinstvene series leće koja vam pruža najbolji doživljaj gledanja.

smdm crizal tvc aligned indoor portrait 1.tif[-1_600xoxar]

Isprobajte svoje Varilux leće

Isprobajte svoje Essilor Varilux leće s odabranim okvirom i otkrijte oblik koji najbolje pristaje vašem obliku lica i stilu.
Rezervirajte svoj termin.