Progresivne leće – naočale za sve aktivnosti i izvanredan vid

Progresivne naočale možete koristiti u svim situacijama, prilagođavaju se Vama i nude besprijekorne prijelaze od blizine prema daljini i između.

U svijetu optike, progresivne leće predstavljaju revolucionarno rješenje za one koji traže beskompromisno jasno i oštro vidno iskustvo. Ove inovativne leće spoj su tehnologije, udobnosti i preciznosti, pružajući korisnicima široko vidno polje i stabilnost vida u svim situacijama. Za razliku od tradicionalnih jednojakosnih leća za blizinu i daljinu razlikuju se u nekoliko ključnih značajki koje će znatno doprinjeti kvaliteti vaših naočala i vida:

Široko vidno polje

Jedna od ključnih prednosti progresivnih leća je široko vidno polje koje omogućava prirodan i ugodan prijelaz između različitih udaljenosti. Bez potrebe za naglim pokretima glave, korisnici mogu neprimjetno fokusirati svoj pogled na blizinu, sredinu i daljinu.

Stabilan vid u pokretu

Zahvaljujući naprednim dizajnima progresivnih leća, stabilnost vida u pokretu postala je ključna karakteristika. Bez obzira jurite li gradom užurbanim koracima ili u uživate aktivnostima na otvorenom, progresivne leće prate vaše pokrete, osiguravajući konstantno oštar vid.

Oštar vid na svim udaljenostima neovisno o aktivnosti

Progresivne leće prilagođavaju se vašim potrebama u stvarnom vremenu. Bilo da čitate dokumente na radnom stolu, razgovarate s kolegom ili uživate u šetnji parkom, ove leće nude jasnoću vida na svim udaljenostima. Nema više potrebe za mijenjanjem naočala ovisno o aktivnosti – progresivne leće nude potpunu slobodu.

Besprijekorni prijelazi od blizine prema daljini:

Jedna od najvažnijih prednosti progresivnih leća je besprijekoran prijelaz između različitih optičkih zona. Bez ikakvih ometanja ili distorzija, korisnici doživljavaju prirodan prelaz od čitanja teksta do promatranja daljine, pružajući neusporedivu udobnost i jasnoću.

Uz progresivne leće, korisnici ne samo da dobivaju izuzetnu vizualnu kvalitetu, već i udobnost koja odgovara njihovom dinamičnom načinu života. Ovaj spoj tehnologije i estetike čini progresivne leće prvim izborom za one koji žele oštar vid bez kompromisa. Jedan od najkavlitetnijih proizvođača progresivnih leća je Essilor sa svojom linijom Varilux.

U  Optovision poslovnici u Samoboru nudimo Vam akciju na Varilux progresivne leće gdje uz kupnju para progresivnih leća i naočalnih okvira dobivate drugi par na poklon! Izradite naočale za ured, dom, sport ili kao rezervni par. Javite nam se putem kontakt forme na našoj web stranici ili nas kontaktirajte na broj 01 46 46538 i naručite se na besplatnu kontrolu vida.