SOLANO Clip-on okviri – Akcija 25%

Dioptrijske naočale ili sunčane naočale?

Zašto ne oboje? Ponekad se kupovina novih dioptrijskih naočala čini kao velika investicija, pa uz kupovinu dioptrijskih naočala zapostavimo kupovinu i kvalitetnih sunčanih naočala koje će biti naš suputnik u ljetnim, ali i u zimskim mjesecima. Pa se tu nađu svakakva (nesretna) rješenja kao što je nošnja sunčanih naočala bez dioptrije preko diotrpijskih ili svakako najgore rješenje, sunčane naočale bez dioptrije koje će vas ograničavati u svakodnevnim radnjama.

Okviri brenda Solano nude rješenje upravo za taj problem – a to su jednostavni Clip-on okviri koji su u suštini dioptrijski okviri u potpunosti prilagođeni Vama, a uz njih uzimate i clip-on nastavak koji ima zaštitu protiv sunca. Tako da su vaše naočale u isto vrijeme kvalitetne dioptrijske naočale, a u tren oka postaju sunčane naočale.

Clip-on nastavci jednostavno transformiraju vaše naočale

Kako izgledaju clip-on nastavci za Solano naočale

Naočale i clip-on nastavci rade na principu kvalitetnih magneta koji se međusobno poravnavaju i Vaš clip-on nastavak drže čvrsto spojen za okvir, a zbog magneta i poravnanja clip-on nastavak možete u tren oka staviti i skinuti čak i bez skidanja naočala s lica.

Uz svoje Solano okvire koje ćemo u Optovisionu u potpunosti prilagoditi Vama, možete odabrati od više modela clip-on sunčanih nastavaka – a po odličnoj cijeni možete za svoje okvire uzeti i više clip-on nastavaka. Od toga jedan možete držati u autu, jedan kod kuće i u uredu, tako da uvijek imate sunčane naočale sa sobom.

Kako do novih Solano okvira?

Svoje nove Solano okvire možete potražiti u Optovision optici u Samoboru. Uz kupovinu svojih novih Solano okvira, iskoristite i mogućnost besplatne kontrole vida tako da budete sigurno da će Vaše nove dioptrijske naočale biti u potpunosti prilagođene Vama. Ponudu možete provjeriti u našoj poslovnici u Samoboru, a do kraja zaliha iskoristite 25% popusta na sve Solano okvire i uz našu pomoć izaberite svoj novi pogled – prilagođen Vama!