VISIA i Magic Cleaner Vas nagrađuju!

Poklon uz kupovinu vrhunskih Hrvatskih progresiva!

HORIZONT

je REVOLUCIONARNI progresivni dizajn. Zahvaljujući novim tehnologijama proizvodnje dobili smo progresivnu leću koja ima prirodniji i oštriji vid bez ograničenja na svim udaljenostima.

HORIZONT je prva progresivna leća koja na jedinstven način kontrolira zamućenost. Poboljšava vizualnu percepciju jer omogućava mozgu da ignorira tipična izobličenja kod progresivnih leća.

UDOBNOST:

  • Ugodan prijelaz pri kretanju između područja na cijeloj površini leće.
  • Zbog boljeg rasporeda astigmatizma unutar leće nema “plivajućeg efekta”

PERCEPCIJA BEZ GRANICA

  • Daljina, srednja zona i blizina daju osjećaj širine, a prijelazi su glatki.
  • Najudobnija progresivna leća na tržištu.
  • Pruža maksimalnu udobnost korisniku.
Horizont

MAGIC CLEANER

Nova tehnologija za čišćenje svih vrsta staklenih i plastičnih površina koja ne sadrži alkohol.

Nježno odstranjuje zaprljanja, prašinu i otiske prstiju, a zbog svoje napredne formulacije brzo suši i ne ostavlja tragove. Pogodno za čišćenje naočalnih leća, tableta, laptopa, svih vrsta ekrana, televizora, fotoaparata, kamera i sl. Nanesite Magic Cleaner sprej na staklenu ili plastičnu površinu i obrišite sa suhom krpicom od mikro vlakana. Za čišćenje površina na elektroničkim uređajima potrebno je nanijeti sprej na krpicu od mikrovlakana i njome obrisati površinu.

Magic cleaner zadovoljava najstrože ekološke norme, potpuno biorazgradivo sredstvo za čišćenje, ispunjava norme certifikata Hrvatska kvaliteta i Halal certifikata.

Kupovinom Visia progresivnih leća Horizont i Evolution u periodu od 15.01.2024 do 01.03.2024 dobivate gratis jednojakosne ili computer leće (prema dogovoru) i poklon sprej + krpica za čišćenje Magic Cleaner, također vrhunski hrvatski proizvod!