Yalea – okviri koji slave žene!

S velikim uzbuđenjem vam predstavljamo novi brend u našoj ponudi – Yalea.

Yalea – The portrait of dreams kampanja

O Yalei

Yalea je brend koji spaja vrhunsku tehnologiju sa sofisticiranim dizajnom. Njihove naočale nisu samo modni dodatak, već i alat koji vam pomaže da vidite svijet jasnije i udobnije. Svaki par naočala je pažljivo izrađen od visokokvalitetnih materijala, osiguravajući dugotrajnost i izvanredan komfor.

Yalea ima za cilj promicati suvremene žene podupirući njihovu slobodu izbora, potičući njihov talent i nagraditi njihovu osobnu ljepotu. Bezvremenski, elegantan i ženstven brend inspirativan za sve žene. Plan i dizajn Yalea kolekcije teže uokviriti žensko lice bez prikrivanja. Yalea nadilazi modu i vrijeme kako bi potaknula snagu i samopouzdanje, kombinirajući estetske i etičke vrijednosti s kojima se svaka žena može poistovjetiti.

Bezvremenski, elegantan i ženstven brend inspirativan za sve žene.

Kao i sa svim drugim brendovima, okvire brenda Yalea spajamo sa visokokvalitetnim dioptrijskim lećama po Vašem izboru i preporukama, kako bi naočale bile zaista Vaše, a pogled bio u potpunosti prilagođen Vama. Kroz individualan pristup i kontrolu vida korištenjem najnovijih tehnologija osiguravamo da će Vaš pogled biti najbolji mogući, a da će Vaše nove naočale imate dugi vijek trajanja.

Posjetite nas u našoj poslovnici u Samoboru i pogledajte ponudu najnovijih Yalea okvira, ali i i ostalih brendova u našoj ponudi.

Vidimo se u našoj optici!

Vaš Optovision tim.